За нас

3.57 от 5 / 7 гласа

КОНСУМАТИВ ООД е фирма създадена и развиваща се в областта на професионалното обслужване за клиенти от ХОРЕКА  канала. С помощта на дългогодишния си опит натрупан с времето и непрестанното си развитие, ние можем да бъдем вашия коректен партньор осигуряващ всичко необходимо за обслужването и поддържането на вашия бизнес с богата гама консумативи и съпътстващи продукти. Целта ни е да осигурим всичко необходимо при най-добрите условия и срокове за вас.

Като утвърден лидер в ХОРЕКА канала, доказал се с годините, КОНСУМАТИВ ООД развива и постоянно разширява собствена верига от магазини и складове на територията на цялата страна.

Разчитайте на нас!

КОНСУМАТИВ ООД като фирма с най-богат асортимент , гарантирани складови наличности и развита логистична мрежа, има възможност да откликне на вашите нужди по най-подходящия и удобен начин.Това е възможно благодарение на собствена 4 декара складова база с 1200 палетоместа , верига от  22 търговски обекта , автопарк от над 25 автомобила , постоянен собствен внос  на широка гама продукти от и извън Европейския Съюз .

.

 

Свържете се с нас още сега 0878 600 415 , 0878 600 410 , 0554 2 23 64 !

Ние от КОНСУМАТИВ сме придобили опитът, отговорността и компетентността да удовлетворим разнообразните и постоянно променящи се изисквания на нашите клиенти.С нас вие може да бъдете сигурни в произхода и качеството на продуктите и не на последно място изрядността и наличието на необходимите съпътстващи документи.

.