ЕКО продуктите са на мода

5 от 5 / 1 гласа

Вече повече от 20 години, фирма Консуматив се утвърди, не само, като надежден доставчик и партньор на който може да се разчита, но й като един от новаторите на пазара. За сплотения ни екип, градящ фирмата през годините, на първо място е новаторството, което е един от приоритетите. За дългогодишния си опит, "Консуматив" успя да се  превърне в символ за качество и един от лидерите на пазара в сегмента, който оперира. 

Като представители на бизнеса, осъзнаваме своята роля, че инвестирайки и насочвайки се към злената икономика, могат да бъдат постигнати значителни успехи за подобряване на екологията на странатани, качеството на живот в различни населени места, био разнообразието и чистотата на въздушните и водните ресурси.  Именно поради тази причина, в последните няколко години успешно предлагаме на своите клиенти, богата гама от ЕКО продукти - дозаторни системи, перепарати, материали за еднократна употреба, хартиени и санитарни изделия. 

От уважение към природата, от стремежа си да предоставим най-доброто на клиентите си, имеме удоволствието да ви представим най-новото в областта на хигиената, дезинфекцията и кетъринг продуктите, ЕКО сертифицирани и изцяло направени от биоразградими продукти. Следете всички нови продукти  на нашия сайт, както и в най-близкия магазин от веригата Консуматив до вас.