СИХРЕ 2020

0 от 5 / 0 гласа

Дата на събитието: 28 –  31 януари 2020 г.

Място на провеждане: Интер Експо Център - София

Достъп: билети, онлайн регистрации, покани

Организатори: Интер Експо Център и Национална Асоциация ХОРЕКА
 

СИХРЕ – международно изложение за хотелско. ресторантско, кетъринг и СПА оборудване. Форумът, предлагащ цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие – ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване. СИХРЕ предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни изложители, с интерес към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Рецептата на успеха за хотелския и ресторантьорски бизнес на изложението включва тематично разделени зони за фирмите участници, както и атрактивни зони за демонстрации. В 4-те дни на събитието изложители и посетители откриват перфектния баланс между запознаване с иновативни решения, създаване на нови контакти, както и забавление в многобройните съпътстващи събития.

За поредна година, Консуматив ЕООД, ше взме участие в грандиозния бизнес форум. Компанията ще предсави най-новото в областа на кетъринга, презентирането на храна и хигиената.